Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Δύο συν ένας υπερπαίκτες που είπαν "όχι" στην Σαουδική Αραβία (τουλάχιστον για φέτος)

Barcelona's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's fourth goal during a Group C Champions League soccer match between FC Barcelona and Viktoria Plzen at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Sept. 7, 2022. (AP Photo/Joan Monfort) 

Ομάδες από την Σαουδική Αραβία χτύπησαν τις πόρτες ποδοσφαιριστών των Ρεάλ, Μπάρτσα, Σίτι και εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Ο Ρομπέρτ Λεβαντόφσκι

Η Σαουδική Αραβία άρχισε την ανάπτυξη του πρωταθλήματός της με επιθετικό τρόπο φέρνοντας αντί πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων κορυφαία ονόματα ποδοσφαιριστών από την Ευρώπη. Από πού ν' αρχίσεις και πού να τελειώσεις αφού στη λίστα συμπεριλαμβάνονται αστέρια όπως οι Ρονάλντο, Μπενζεμά, Νεϊμάρ, Καντέ και πάει λέγοντας.

Ωστόσο, τώρα, που ολοκληρώθηκε η περίοδος μεταγραφών στο ασιατικό βασίλειο αρχίζουν και βγαίνουν ιστορίες σχετικά κι με άλλους στόχους των ομάδων του πρωταθλήματος των Σαουδαράβων. Πρόκειται για αθλητές που δέχθηκαν προσεγγίσεις ή προσφορές και τις αρνήθηκαν για να συνεχίσουν στις ομάδες τους.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μάλιστα, δίνει σε πρόσφατο ρεπορτάζ του δύο συν ένα ονόματα παικτών. Ο ένας είναι ο Αλάμπα που το story του έγινε γνωστό τις προηγούμενες φόρες. Όμως δεν είναι μόνο ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι άλλοι δύο κι αν θα ήταν "μπαμ".

Συγκεκριμένα, το Tweet αναφέρει ότι κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας πλησίασαν τον ηγέτης της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρούινε και το "κανόνι" της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Αμφότεροι αρνήθηκαν την προοπτική και συνεχίζουν στις ομάδες τους. Για τον "Λέβα", πάντως, στα χασομέρια της μεταγραφικής περιόδου είχε γραφτεί ότι οι Σαουδάραβες έφταναν να δίνουν και 40.000.000 ευρώ στην Μπάρτσα για να πει το "ναι".


https://www.contra.gr/podosfairo/dyo-syn-enas-yperpaiktes-poy-eipan-ochi-stin-saoydiki-aravia-toylachiston-gia-fetos.10173453.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου