Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

«Με βίαζε τρεις φορές τη μέρα»: Συγκλονίζει πρώην τενίστρια για καταδικασθέντα προπονητή της!

Πρώην τενίστρια: Συγκονίζει για προπονητή της που τη βίαζε          

Συγκλονιστικές καταγγελίες από την πρώην τενίστρια, Αντζελίκ Κοσί, η οποία κατέθεσε εναντίον του προπονητή που είχε στα εφηβικά της χρόνια.

Συγκλόνισε η Αντζελίκ Κοσί καταγγέλοντας προπονητή που είχε στα εφηβικά της χρόνια και ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί σε 18 χρόνια φυλάκισης από το 2021 για σεξουαλική παρενόχληση σε τέσσερα κορίτσια ηλικίας 12 έως 17 ετών.

Συγκεκριμένα, η, 36χρονη πλέον, πρώην τενίστρια κατέθεσε πως ο Άντριου Γκέδες τη βίαζε τρεις φορές τη μέρα, έχοντας ασελγήσει πάνω της για περισσότερες από 400 φορές!



«Σκέφτηκα πολλές φορές να αυτοκτονήσω. Με βίαζε τρεις φορές την ημέρα. Το πρώτο βράδυ μού ζήτησε να πάω στο δωμάτιό του και δεν το έκανα. Και έτσι μπήκε στο δικό μου. Ήταν χειρότερα. Ήμουν φυλακισμένη, δεν μπορούσα να βγω όταν ήθελα», τόνισε στην κατάθεσή της η Κοσί.

Η συνεργασία των δύο πλευρών ξεκίνησε όταν η πρώην τενίστρια ήταν 12 χρονών, με τις ασελγείς πράξεις να αρχίζουν στα 15 της.

Μάλιστα, το επίσης τρομερό είναι ότι, όπως συμπλήρωσε, από τον τενιστικό όμιλο που πήγαινε σε σχετικά παράπονα που είχαν λάβει για τη δράση του Γκέδες απαντούσαν με το σοκαριστικό «έφερνε πολλούς τίτλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου