Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Απαίτηση Λουτσέσκου - Αυτόν τον παίκτη που παίζει στη Ρουμανία ζήτησε στον ΠΑΟΚ - "Ξεκίνησαν συζητήσεις"

Απαίτηση Λουτσέσκου - Αυτόν τον παίκτη που παίζει στη Ρουμανία ζήτησε στον ΠΑΟΚ - "Ξεκίνησαν συζητήσεις"

Φαίνεται ότι ο Δικέφαλος του Βορρά δεν σταματάει τις κινήσεις του παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα.

Φλορινέλ Κομάν: Όπως αναφέρει η ρουμανική ιστοσελίδα playsport.ro ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του τον 25χρονο μεσοεπιθετικό της Στεάουα Βουκουρεστίου και μάλιστα – όπως αναφέρει το δημοσίευμα – έχουν αρχίσει ηδη οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να φέρει στον ΠΑΟΚ τον συμπατριώτη του για να ενισχύσει ακομα περισσότερο την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, έχοντας μια εξαιρετική γνώμη για τον ποδοσφαιριστή, με την Στεάουα Βουκουρεστίου να ζητάει 5.000.000 ευρώ.

Ο Δικέφαλος – σύμφωνα πάντα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της ρουμανικής ιστοσελίδας – δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει αυτό το ποσό που ειναι ρήτρα αποδέσμευσης που έχει στο συμβόλαιο του ο Κομάν, αλλά τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν τις επόμενες μέρες και να οι συζητήσουν θα συνεχιστούν!

«Ο Φλορινέλ Κομάνθα μπορούσε να κάνει μια μεταγραφή καριέρας και να πάει στον ΠΑΟΚ. Εκεί τον θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και το PlaySport παρουσιάζει αποκλειστικά τις τελευταίες λεπτομέρειες από τις διαπραγματεύσεις με την FCSB.

Ο Κομάν έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν, με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ στους έξι αγώνες του στο εγχώριο πρωτάθλημα, συν ένα γκολ και μια ασίστ στο Conference League . Κάτω από αυτές τις συνθήκες, το πολυαναμενόμενο βήμα προς το μεγάλο ποδόσφαιρο πλησιάζει.

Η PlaySport έμαθε ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του, αυτή τη στιγμή δεν σκοπεύει να πληρώσει τα 5.000.000 ευρώ που αντιπροσωπεύει τη ρήτρα αποδέσμευσης του αλλά τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων για να δούμε αν υπάρχει πιθανότητα συμφωνίας.

Μάλιστα, ο Κομάν είχε ξεχωρίσει απέναντι στην ομάδα που προπονεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στον φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προπονητικού καμπ στην Ολλανδία. Ξεγέλασε τους αντίπαλους αμυντικούς και άνοιξε το σκορ μέσα από τη μεγάλη περιοχή με ένα ωραίο σουτ», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Φλορινέλ Κομάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" στον Ολυμπιακό μετά τον Ποντένσε - Ο επόμενος που φεύγει μαζί με Χουάνγκ - Top ονόματα στη λίστα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου